Attracties

Een greep uit onze westernattracties:

Uiteraard is dé rodeostier één van de trekpleisters op jouw westernfeest ! Maar er is meer … wij bieden nog heel wat andere hippe, originele en plezante westernattracties aan. Dus om er enkele op te noemen …

De Western Disco Dome : Tijd blijft niet stilstaan, ook niet in het Far-West … nee daar is tegenwoordig de Western Disco Dome populair. De Western Disco Dome is een opblaasbare structuur waar licht en geluid overheerst … dus een ware discotheek voor kinderen. De muziek kan ook worden aangepast naargelang de leeftijd van de kinderen. Kortom, onze Western Disco Dome maakt het ‘springkasteel’ weer Coooool !

De Saloon Shooter : Schieten voor jong en minder jong. Met balletjes, luchtdruk en uw gevoel raak schieten ! Hoewel stoer, ongetwijfeld veilig, origineel en een eye-cacher op uw feest !

De Western Sumo : Sumo worstelen voor Cowboys en Cow-girls, alleen … ze hebben het dus niet zo goed begrepen. Sumoworstelen tussen koe en stier ?!? Hilarisch !!!

Messenwerpen : Precisie ! Is uw gast een kluns of beheerst hij of zij de kunst van het messenwerpen ? Je kan het vanaf nu uittesten op uw cowboy party … Let’s go !

De Western Photobooth : Geeft je gasten een onuitwisbare herinnering mee. Gasten maken van zichzelf de meest hilarische foto’s … en geheel automatisch ! Dit worden foto’s voor het nageslacht …

Dit is slechts een greep uit onze westernattracties … Hier meer, veel meer Western attracties