Vintage rodertier

De vintage rodeostier… Stoer, spectaculair en dus zoals vroeger… Dat is immers hoe deze rodeostier er uit ziet. Kortom, hij is helemaal klaar om grote en ‘ruige’ evenementen op te fleuren. Onze stier loop je dus beslist tijdens één van de volgende zomerfestivals tegen het lijf !

"Deze rodeostier zie je op grote evenementen en in het bijzonder festivals"

Rodeostier voor grote evenementen        oude mechanische rodeostier       stier zonder kop

Een rodeostier voor massa evenementen

De vintage rodeostier ziet er niet alleen realistisch vintage uit, hij geeft de berijders en rodeo-enthousiastelingen ook een realistische rodeo ervaring van hoe het moet zijn geweest. Door oude wijn in nieuwe zakken te steken zijn de rodeostieren van nu uitgerust met een verfijnde techniek. Dit stelt ons in staat de bewegingen en de intensiteit van deze bewegingen voor iedereen geschikt te maken … zowel voor ervaren rijders, maar ook voor beginnelingen. De gedragingen en bewegingen van dit ruige beest kun je helemaal instellen op basis van de ervaring van de berijder.

Zo is de vintage rodeostier niet alleen geschikt voor wedstrijden op massa-evenementen maar evenzeer voor “brand activation”, ja zelfs voor uw feest!

Hoe kun je de vintage rodeostier huren?

Wie interesse heeft in de vintage rodeostier, kan hier op de website www.rodeostier.com terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuur van mechanische en andere (rodeo) stieren. Ben je specifiek geïnteresseerd in de vintage rodeostier, dan kunnen wij je er alles over vertellen. Alles wat je hoeft te doen is ons te contacteren via de contactpagina. Natuurlijk kun je ons ook mailen of telefoneren. Wij staan graag voor je klaar en geven je graag de informatie die je nodig hebt. Zo krijg jij de rodeostier die past bij jouw evenement!

Daar zal letterlijk maar iets minder figuurlijk veel volk komen naar kijken.

Referenties

Wij stonden in het verleden op heel wat zomer festivals en jeugd festivals. Maar ook op fandagen ploegen nationale voetbal competitie, produktvoorstellingen (als “Brand Activation supplier), e.d.

Bekijk de foto’s gerust op instagram.

O ja, een alternatief voor deze site is ongetwijfeld de rodeobullcontest