Rodeostier

Het plezier van een rodeostier !

Rodeo neemt een unieke plaats in de moderne sport in. Ontstaan uit een snel evoluerende Amerikaanse cultuur, opent Rodeo een venster op het verleden. Intussen is Rodeo uitgegroeid tot een moderne en volwaardige sport, badend in een speciale en opwindende sfeer.
Leer meer over het ontstaan en de ontwikkeling van Rodeo doorheen de beginjaren.

Maar eerst … Een impressie van een verhuurbedrijf …

Mechanische rodeostier verhuur in Vlaanderen en Nederland
Rodeobullcontest.com is de ankerplaats voor het huren van een rodeostier; er zijn er verschillende formules beschikbaar. Lauwi, the fun factory heeft reeds heel wat ervaring in het bedienen van een mechanische rodeostier. In 1988 bedienden zij de eerste mobiele stier in Belgie.Verschillende formules ?
Neem nu de rodeostier voor alle gebruik, deze stier kan je huren voor alle gelegenheden. Zowel kinderen als volwassen kunnen op deze stier de westernsfeer opsnuiven. Daar alle rodeostieren van Rodeobullcontest.com computergestuurd zijn maar ook manueel bediend kunnen worden is de intensiteit van de bewegingen regelbaar van stilstand tot …

Je kan uiteraard ook een rodeostier voor kinderen huren.
Deze rodeostier heeft een speciaal, ludiek uitzicht en is uitgevoerd in zachte materialen daar waar kinderen zich zouden kunnen bezeren. Dat is ook de reden waarom deze stier, net als de anderen, zeer veilig zijn. Bekijk de foto’s op de website om u een idee te vormen.

Twee rodeostieren die syncroon bewegen heeft u waarschijnlijk nog nooit gezien. Twee rodeostieren worden aan één besturingspaneel gekoppeld, zodat beide rodeostieren identiek dezelfde bewegingen maken op het zelfde moment. Twee rodeorijders nemen plaats op respectievelijk een rodeostier, wie het langst op een stier blijft zitten wint en kan het meteen opnemen tegen de volgende rodeorijder. Dit is een zeer uniek concept en nergens anders verkrijgbaar.

Nog zo een unieke formule is de wereldwijde rodeobullcontest. De langste tijden op ieder evenement worden bijgehouden op een centrale pagina, met name rodeobull ranking. Op die manier kunnen alle rodeorijders hun persoonlijk record toetsen aan deze van de andere rodeorijders.

Al deze formules worden voorzien van een krachtige geluidsinstallatie en gepresenteerd door een ervaren (radio) presentator . Dit staat garant voor heel wat amusement op en rond de rodeostier.Door de jarenlange ervaring in het bedienen van rodeostieren werden er een aantal bijkomende veiligheidselementen aangebracht.Bij het rodeorijden kan de ‘cowboy’ de stier laten stoppen wanneer hij dat zelf wil, voorheen wat dit enkel het voorrecht van degene die de stier bediende. Samen met een aantal andere verbeteringen is de rodeostier van Rodeobullcontest.com geworden tot waarschijnlijk de veiligste stier op de markt.

Meer over dit onderwerp vind je op :

Reacties beeindigd.