Twin Contest

(dubbele rodeostier)

Wie eens op een rodeostier heeft gezeten, kan er maar niet genoeg van krijgen! Zoals voor alles, geldt ook hier dat het veel leuker is om je bovenmenselijke prestatie te meten met een ander.

In het begin is het nog leuk om alleen op een stier te zitten. Zo heb je genoeg tijd om deze populaire attractie te leren kennen. Zeker in het begin zal je heel wat moeten oefenen. Na een tijdje word je steeds beter en beter. Op dat moment wordt het tijd om je krachten instant te meten met anderen. De dubbele rodeostier is daar uitermate voor geschikt. Mogelijk weet je niet wat een Rodeobull Twin Contest inhoudt. We leggen het je graag uit!

 

Dubbele rodeostier          De dubbele rodeostier of the rodeobull twin contest          Twee rodeostieren zij aan zij

Wat is een Rodeobull Twin Contest?

Net zoals de naam doet vermoeden, bestaat deze attractie niet uit één rodeostier, maar uit een dubbele rodeostier, twee stieren dus. De beide mechanische stieren worden elk met een eigen valkussen geleverd en naast elkaar opgesteld. Deze opstelling is speciaal ontworpen om zij aan zij wedstrijden te kunnen houden.

Voor heren maar … zeker ook voor dames !

Het bijzondere aan deze dubbele rodeostier is dat er zowel dames als heren aan deelnemen. De top drie van de beste rodeorijders wordt trouwens aangevoerd door een dame en ook de derde in de stand is een sportieve vrouw! Dit is dus een heuse sporttak waarbij het ene geslacht zeker niet onder hoef te doen voor het andere, integendeel. Wie denkt dat wedstrijden met een rodeostier een puur mannelijke aangelegenheid zijn, komt dus erg bedrogen uit. Dit is echt een sport voor iedereen, en niet in het minst voor de madammen!

 

Wil jij een Rodeobull Twin Contest zelf organiseren?

Wie een zekere vaardigheid heeft ontwikkeld op de rodeostier, voelt het waarschijnlijk na enige tijd kriebelen.  Je wilt voor je feest er zelf eentje organiseren. Ook hierbij willen wij je graag helpen.  Wij leveren graag het materiaal, de omkadering en de presentatie dat je hiervoor nodig hebt. Vul gerust het contactformulier op de onhaalpagina in op www.rodeostier.com en wij helpen je graag verder! Direct mailen of bellen, kan natuurlijk ook! Hier onderaan staan onze gegevens.

Dubbele rodeostier

Nog meer info ? Wij hebben een site welke speciaal is gewijd aan rodeostieren zij aan zij …